Време е за нов дом – време е за поголема радост

Фото: Unpsplash

Со почетокот на пандемијата, современиот начин на живот навистина доживеа значителни промени. Но, тоа не значи дека животот престанува – напротив, тој има свои начини на кои успешно ги трансформира навиките, идеите, плановите… И тие се остваруваат. Иако движењата на тие промени се во рамки на очекувањата, неизвесноста и ризиците од понатамошниот тек на пандемијата и понатаму се присутни.

Тогаш, што е она што му е потребно на едно семејство кое посакува нов дом, исполнет со љубов, и радост, со цел да го оплемени животот? Му треба сигурност. Му треба партнер од доверба, но и партнер за создавање на тие прилики со кои ќе може да си обезбеди нов, сигурен дом.

Халкбанк АД Скопје нуди наменски станбени кредити со чија помош можеш да го изградиш домот од соништата. Станбените кредити на Халкбанк се обезбедени со полиса за животно осигурување и полиса за осигурување од незгода.

Овој тип на кредит може да се користи за купување стан, куќа или деловен простор. Исто така, може и да се рефинансираат обврските во други банки и тоа по основ на станбениот кредит. Осигурителната полиса овозможува заштита на Вашиот имот од последиците на несреќен случај, обезбедува сигурност во отплатата како и заштита на вашето семејство.

Кредитот кој го нуди Халкбанк АД Скопје е со фиксна каматна стапка за првите 10 години, а временскиот рок на отплата е до 30 години, со ниска стапка на вкупни трошоци на кредитот, БЕЗ трошоци за проценка и БЕЗ трошоци за одобрување.

Сите поволности и можности за соработка со градежните компании со кои сте заинтересирани да склучите договор, можете да разгледате на овој линк. Со ангажирање на една од нив, вашите планови полесно ќе ги реализирате.

Халкбанк АД Скопје настојува домот да ви биде сон што ќе го остварите, а притоа да имате безбедна, сигурна и едноставна можност да ги раководите вашите финансии и планови за отплаќање. Халкбанк АД Скопје е вашиот сигурен партнер во остварување на вашите соништа и секогаш тука да ве движи низ процесот. За било какви прашања, очекуваме да ни се обратите во било која филијала или на овој линк.

Видео на денот