Tag : зока

Еспресо Слободна ТВ Убавина

НА ШМИНКАЊЕ СО ЗОКА – седми дел

Слободен печат
Мејкап артистката Зорица Николова, уметник по образование, но и по сензибилитет,креира осум различни изгледи кај девојки и жени на различна возраст. Суштината на шминкањето е...
Еспресо Слободна ТВ Убавина

НА ШМИНКАЊЕ СО ЗОКА – шести дел

Слободен печат
Мејкап артистката Зорица Николова, уметник по образование, но и по сензибилитет, креира осум различни изгледи кај девојки и жени на различна возраст. Суштината на шминкањето...
Еспресо Слободна ТВ Убавина

НА ШМИНКАЊЕ СО ЗОКА – петти дел

Слободен печат
Мејкап артистката Зорица Николова, уметник по образование, но и по сензибилитет, креира осум различни изгледи кај девојки и жени на различна возраст. Суштината на шминкањето...
Еспресо Слободна ТВ Убавина

НА ШМИНКАЊЕ СО ЗОКА – трет дел

Слободен печат
Суштината на шминкањето е да го истакне она што е убаво, да ги прикрие неправилностите и притоа да се погоди дозата за да не изгледа...
Еспресо Слободна ТВ Убавина

НА ШМИНКАЊЕ СО ЗОКА – втор дел

Слободен печат
Мејкап артистката Зорица Николова, уметник по образование, но и по сензибилитет, креира осум различни изгледи кај девојки и жени на различна возраст. Суштината на шминкањето...
Еспресо Слободна ТВ Убавина

НА ШМИНКАЊЕ СО ЗОКА – прв дел

Слободен печат
Мејкап артистката Зорица Николова, уметник по образование, но и по сензибилитет, креира осум различни изгледи кај девојки и жени на различна возраст. Суштината на шминкањето...