• животна приказна

СТОРИЈА | Оливера Стамеска од Скопје: Прво ме обвини за киднапирање на нашите деца, па ми ја исклучи струјата за да нема како да учат!

Учебната година почна без струја за децата на скопјанката Оливера Стамеска, откако поранешниот сопруг, ја исклучил струјата односно го одјавил броилото во ЕВН. Поради нерасчистени формално правни односи по разводот, Стамеска иако има владение на куќата и во неа со децата живее со години, сепак нема струја. Откако летово заминала кај мајка и во Србија …

СТОРИЈА | Оливера Стамеска од Скопје: Прво ме обвини за киднапирање на нашите деца, па ми ја исклучи струјата за да нема како да учат! Read More »