• жил кунде

ФОТО | Пропуст на судиите: Кунде 40 минути играше со златно ланче

Франција денес ја победи Полска со 3:1 и така се пласираше во четвртфиналето на Светското првенство. Но, во овој натпревар внимание привлече и дефанзивецот Жил Кунде. Главните судии на овој натпревар направија пропуст оставајќи го Кунде цели 40 минути да игра со златно ланче. 24-годишниот фудбалер носеше златно ланче од самиот почеток, меѓутоа судиите на …

ФОТО | Пропуст на судиите: Кунде 40 минути играше со златно ланче Read More »