ФОТО | Жика Јакшиќ откри како им се додворува на девојките: Веднаш испраќам ракета

По разводот од Дајана Пауновиќ, водителот Жика Јакшиќ никогаш ја претстави во јавноста својата нова партнерка, а сега откри како им се додворува на девојките. Во овонеделната емисија „Никогаш не е доцна“ тој изрази жалење што повеќе не се испраќаат романтични писма, туку се е сведено на допишување преку интернет.   View this post on …

ФОТО | Жика Јакшиќ откри како им се додворува на девојките: Веднаш испраќам ракета Read More »