15 C
Скопје

Tag : женски приказни

Жена Магазин Магазин слајдер

Најмладите мајки во светот: Нивните приказни се неверојатно трагични и шокантни

Слободен Печат
Фазата на мајчинство обично доаѓа младите девојки влегуваат во доволно зрел период за да донесат сопствени одлуки, кога телото веќе е оформено и органите се...
Жена Магазин Магазин слајдер

Женски приказни: Атина, мораш да го издржиш тоа! Хероjскиот живот на нашата спортска легенда

Ј.К.Д
Нејзиниот живот е мотив за многу  документарни и еден игран филм. Ликот е овековечен во култниот филм „Исправи се Делфина“. Атина Бојаџи е жената која...