Tag : здравствени придобивки

Здравје Магазин Магазин слајдер

Што се случува со нашето тело кога премногу спиеме? Овие проблеми се неминовни!

Слободен Печат
Квалитетниот сон игра важна улога во доброто здравје. Како што не треба да спиете малку, така и премногу сон може да има негативно влијание врз...
Жена Магазин

Ќе се изненадите од здравствените придобивки на плетењето

Слободен печат
Плетењето и везењето се активности кои, иако можеби изгледаат како пријатна забава, имаат позитивно влијание врз психофизичката благосостојба. Еве конкретно кои се придобивките од плетењето....