• завод за рехабилитација

Учителка по музичко обвинува дека штитеници од Заводот за рехабилитација живеат во мизерија, директорот негира

Грета Парлиќ, професорка по музика ангажирана да ги чува штитениците на Заводот за рехабилитација на деца и младинци во Топанско поле тврди дека на околу педесет штитеници, деца повозрасни од 15 години, им е забранет влез во реновираните простории за дневен престој и дека од утро до вечер денот го поминуваат во трпезаријата каде немаат …

Учителка по музичко обвинува дека штитеници од Заводот за рехабилитација живеат во мизерија, директорот негира Read More »