„Трезна сум 18 месеци“: Лили Ален ја победи зависноста

Пејачката Лили Ален беше во екот на популарноста, па се повлече со цел да се избори со пороците – алкохолот и наркотиците. Таа одлучи да заврти нов лист и да води здрав начин на живот. Како што призна и самата, веќе една година и половина е чиста и трезна. Имено, таа се огласи на Инстаграм, …

„Трезна сум 18 месеци“: Лили Ален ја победи зависноста Read More »