затемнување на сонце Archives - Слободен печат

Tag : затемнување на сонце

Вести Планета

СПЕКТАКЛ НА НЕБО: Неверојатни снимки од затемнувањето на сонцето (ВИДЕО)

Слободен печат
Жителите на Јужна Америка имаа несекојдневна прилика да бидат сведоци на спектакуларна појава на небото – целосно затемнување на сонцето. Феноменот го следеа илјадници луѓе...