• заробена држава

Никој не ќе мора да се извинува ако ВМРО-ДПМНЕ ја зароби државата

Ако во оценката на „Економист“ за степенот на македонската демократија влезеа ставовите на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, искажани по завршните зборови во судскиот случај „Титаник“, тогаш Македонија сигурно ќе се најдеше помеѓу земјите со „хибриден режим“, каде што беше, а не во графата „демократии со недостатоци“, каде што напредуваше по долго, по многу долго време. Од едноставна …

Никој не ќе мора да се извинува ако ВМРО-ДПМНЕ ја зароби државата Read More »