Tag : започува

Вести Економија

ЕВН Хоум започнува со работа

Слободен печат
Домаќинствата од денеска ќе добиваат електрична енергија од ЕВН Хоум, правен субјект кој произлегува од ЕВН Македонија, енергетската компанија што и досега ги снабдуваше домаќинствата....