• замрзнати

Судот одлучи: Бившиот на Софија Вергара не смее да ги користи нивните замрзнати ембриони

Софија Вергара победи во судската битка со поранешното момче Ник Лоеб… Пресудата пристигна по повеќегодишното судење, а спорот настана околу двата замрзнати оплодени ембриони кои поранешниот пар ги направил во медицинската клиника во Калифорнија. Софија и Ник беа заедно од 2012 до 2014 година и тогаш, во обид за оплодување на сурогат мајка, направиле инвитро …

Судот одлучи: Бившиот на Софија Вергара не смее да ги користи нивните замрзнати ембриони Read More »