• Вулверхемптон

ВАР технологијата останува во Премиер лигата: Никој не го поддржа предлогот на Вулверхемптон

Демократскиот чин во Премиер лигата за останување или укинување на ВАР технологијата заврши според очекувањата. Од 20 клубови во една од најдобрите фудбалски лиги на светот, 19 гласаа дека ВАР технологијата останува, а единствениот беше против Вулверхемптон. – Како дел од фундаменталните дискусии на нашето годишно собрание, беше договорено дека „ПГМОЛ, Премиер лигата и клубовите …

ВАР технологијата останува во Премиер лигата: Никој не го поддржа предлогот на Вулверхемптон Read More »