• вработи

Хари им наредил на новите колеги: Не сакам да ме нарекувате принц!

Принцот Хари пред неколку дена и соопшти на јавноста дека се вработил во компанијата за животен тренинг и ментално здравје „BetterUp Inc.“. Откако тој доби една од раководечките позиции, пред колегите веднаш поставил ново правило. Хари инсистира во новиот корпоративен свет, во кој штотуку зачекори, да не го нарекуваат со титулата принц и дека сака …

Хари им наредил на новите колеги: Не сакам да ме нарекувате принц! Read More »