• владејачка коалиција

Трајанов: Ќе ја преиспитаме поддршката за Владата ако во рок од три месеци не се воведе една изборна единица

Лидеорот на Демократски сојуз и пратеник во Собранието, Павле Трајанов, останува на ставот дека доколку за три месеци не се усвојат измените за една изборна единица, ќе размисли дали и понатаму ќе ја поддржува Владата. -СДСМ во основа поддржува една изборна единица и тоа беше нивниот став дека треба да се отвори расправата за ова …

Трајанов: Ќе ја преиспитаме поддршката за Владата ако во рок од три месеци не се воведе една изборна единица Read More »