• велосипед

Доставувач на храна на велосипед со огромна брзина удрил во активистката Ана Глигорова

Активистката Ана Глигорова заврши во болница откако вработен на велосипед на компанија за достава на храна, вчера, со брзина од 20 километри на час, удрил директно во неа додека го возела својот велосипед во близина на Градскиот парк. Глигорова е пуштена на домашно лекување, но има голем број на набиеници, болки во ребрата, левата страна од …

Доставувач на храна на велосипед со огромна брзина удрил во активистката Ана Глигорова Read More »