Tag : веб страна

Вести Македонија

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија од денеска достапен и на албански јазик на социјалната мрежа Фејсбук

Слободен печат
Социјалдемократскиот сојуз на Македонија од денеска е достапен и на албански јазик на социјалната мрежа Фејсбук. Со тоа ќе им овозможиме на граѓаните Aлбанци чиj...
Вести Скопје

ПОЦ промовираше нова веб апликација

Слободен печат
Под слоганот „Паркинзи на општина Центар (ПОЦ)- онлајн- сите услуги со еден клик“ денеска беше промовирана нова услуга која претпријатието им ја нуди на корисниците,...