• веаповска

ВИДЕО | Д-р Бесими до Николовска од ДКСК: Кај секоја болест се можни компликации, Лекарската комора направи непристрасен стручен надзор

Би сакал да ја коментирам изјавата која госпоѓата од ДКСК ја даде дека не е нормално да влезете во болница и оттаму да излезете без три органи и сето тоа да биде по закон. Јас ќе кажам – не е нормално да се влезе во болница освен ако си вработен таму, бидејќи секој кој доаѓа …

ВИДЕО | Д-р Бесими до Николовска од ДКСК: Кај секоја болест се можни компликации, Лекарската комора направи непристрасен стручен надзор Read More »