6 C
Скопје

Tag : утрински брфинг

Вести Македонија Слајдер Утрински Брифинг

УБ: Скопје за почетници, добро упатени и понављачи

Слободен печат
Ѓорѓе Јовановиќ објави стрип за Скопје во новогодишниот број на Слободен печат Стрипот насловен „Скопје за почетници, добро упатени и понављачи”, кој излезе како додаток...