• урологија

Филипче: МЗ купи најсофистицирани и најсовремени апарати за Клиниката за урологија

Министерството за здравство купи најсофистицирани и најсовремени апарати за Клиниката за урологија за хируршки зафати за пациенти. Со помош на оваа најиновативна опрема, заедно со стручноста и експертизата на здравствените работници, Клиниката за урологија го обезбедува третманот со најдобри резултати на пациентите кои имаат потреба од лекување тука. Станува збор за CR рентген, лапараскопски стол …

Филипче: МЗ купи најсофистицирани и најсовремени апарати за Клиниката за урологија Read More »