8 C
Скопје

Tag : унс

Вести Регион Слајдер

Медиуми: Српската влада ги дехуманизира и криминализира слободните медиуми, а некој може да ја изгуби главата

Слободен печат
Политиката во Србија го усоврши влијанието на немедиумите, многумина се согласија да и служат како пропагандна услуга, оние кои не беа протерани во „резерва“, каде...