• Улога

ФОТО | Влезе во розевиот свет: Маргот Роби во улога на најпознатата кукла во светот

Глетката на Роби додека седи во Барби автомобилот е прилично интригантна. Во најмала рака, фотографијата потврдува дека Роби нема да глуми со маска на себе си, туку ќе биде природна. Снимањето би требало да започне на почетокот на следната година. Продукциската куќа „Warner Bros. Pictures“ конечно ни даде прилика да ѕирнеме во претстојниот филм „Barbie“ …

ФОТО | Влезе во розевиот свет: Маргот Роби во улога на најпознатата кукла во светот Read More »