• тврди

И поранешната соработничка на Менсон тврди дека тој ја злоставувал

Мерилин Менсон својата поранешна асистентка ја принудувал да работи 48 часа без престан за време на журките на кои имало оргии и на кои се консумирала дрога. Тој им кажувал на своите пријатели дека смеат да ја допираат, удираат и бакнуваат, се наведува во обвинението кое денес беше доставено во судот на Лос Анџелес. Ешли …

И поранешната соработничка на Менсон тврди дека тој ја злоставувал Read More »