Tag : турска чаршија

Вести Македонија

Традиционален ифтар на општина Бурса во Турската чаршија во Скопје

Слободен печат
Стотици граѓани се собраа на традиционалниот ифтар на градската општина на турскиот град Бурса, заедно со Хуманитарната организација Ел Хилал од Скопје, пред џамијата Мурат...