• трибина

ВИДЕО: Затворен стадионот во Холандија на кој се сруши дел од трибината

Холандските власти го затворија стадионот „Гоферт“ во Нијмеген откако пред два дена за време на натпреварот помеѓу НЕЦ и Витесе во рамки на деветтото коло од Ередивизијата, се сруши дел од трибината. Веднаш откако судијата отсвири крај на натпреварот, гостинските навивачи почнаа да скокаат и да ја слават победата на нивните фудбалери. Дел од нив …

ВИДЕО: Затворен стадионот во Холандија на кој се сруши дел од трибината Read More »