Ангелоски: Бизнисите да реагираат претприемачки, институциите да обезбедат поддршка

Претседателот на Сојузот на стопански комори, Трајан Ангелоски на „Марили бизнис форумот“ кој се одржа денес во Охрид истакна дека ситуацијата во која се наоѓаат бизнисите е исклучително тешка и неизвесна. Според него економските оператори немаат резерви со кои би можеле да ја одржуваат нарушената ликвидност, бидејќи кризата со која се соочуваме трае многу долго, …

Ангелоски: Бизнисите да реагираат претприемачки, институциите да обезбедат поддршка Read More »