• теретани

ВИДЕО: Боди билдерот Мирко три месеци бесплатно ќе им биде личен тренер на четворица најсреќни

Откако подолго време теретаните и фитнес центрите беа затворени поради опасност од ширење на коронавирусот, Комисијата за заразни болести даде дозвола за работа, но со строго почитување на заштитните мерки. Професионалниот боди билдер и фитнес тренер Мирко Петровски во изјава за Утрински брифинг вели дека со одржување на дистанца, мерење температура на влез и редовна …

ВИДЕО: Боди билдерот Мирко три месеци бесплатно ќе им биде личен тренер на четворица најсреќни Read More »