ФОТО | Брижит Макрон – Кралица на добриот стил: Вака без грешка се носи темносината боја од глава до пети!

Првата дама избра многу едноставна и децентна модна комбинација за оваа прилика… Во Париз беше одржан Самитот на меѓународната заедница и африканските лидери на кој се расправаше за финансиската помош за осирамашените африкански економии. Францускиот претседател Емануел Макрон беше домаќин на Самитот на кој покрај европските и африкански челници учествуваа и претставници на големите меѓународни …

ФОТО | Брижит Макрон – Кралица на добриот стил: Вака без грешка се носи темносината боја од глава до пети! Read More »