Tag : тема

Вести Македонија

Состанок на лидерите на политичките партии за координација околу корона вирусот

Слободен печат
Лидерите на политичките партии денеска ќе се запознаат со состојбата во земјава со коронавирусот. Сите го потврдија своето учеството на состанокот. Претходно соопштија дека евентуалната...
Вести Македонија Слајдер Утрински Брифинг

УБ тема: Како Собранието да стане понезависно од централната власт?

Слободен печат
„При носењето на ваков закон мора да има комуникација и со извршната власт за да се дојде до заедничко решение. Во овој состав имавме такви...