Tag : театар за деца

Вести Македонија

Секоја недела во 12 часот претстави од Театарот за деца и младинци на МРТВ

Слободен печат
Дел од претставите на репертоарот на Театарот за деца и младинци ќе се прикажува секоја недела од 12 часот на МРТВ. Претставата „Убавицата и ѕверот”...
Вести Култура

Претставите на Театар за деца и младинци ќе се прикажуваат на МРТВ

Слободен печат
Театар за деца и младинци информира дека во соработка со МРТВ , секоја недела од 12 часот  ќе се прикажува дел од претставите репертоарот на...