Tag : Тара Симов

Еспресо Шоу биз

На Спејко му раскина девојката во „Задруга“: „Тој е само слика без тон, со него имам само монолог“! (ВИДЕО)

Слободен печат
Нашиот учесник во српското реално шоу „Задруга“, Дарко Спејко е повторно сингл откако му раскина девојката Тара Симов. Тара беше толку груба што пред сите...
Еспресо Шоу биз

Дарко Спејко имаше „акција“ во „Задруга“: Преубавата Тара падна во рацете на кумановецот (ВИДЕО)

Слободен печат
Можеби повеќето од вас слушнаа или прочитаа дека во српското реално шоу „Задруга“, во новата сезона учествува и нашиот претставник – Дарко Спејко. Не помина...