• светски лидери

ФОТО+ВИДЕО: Светските лидери фрлија парички во фонтаната Ди Треви во Рим

Лидерите на најголемите светски економии денеска во Рим беа во обиколка на знаменитостите на градот, вклучувајќи ја и Фонтаната „Ди Треви”, пред да ја договорат својата конечна изјава за климатските промени и да го завршат дводневниот собир, пишува АП. Секој од лидерите од Групата 20 најразвиени индустриски земји во светот и земјите во развој фрли …

ФОТО+ВИДЕО: Светските лидери фрлија парички во фонтаната Ди Треви во Рим Read More »