Tag : Светски економски форум (СЕФ)

Вести Економија

Основачот на СЕФ: Иако во изминатите 50 години е постигнат голем напредок, во светот владее претеран песимизам

Слободен печат
Клаус Шваб, основач на Светскиот економски форум (СЕФ), кој почнува денеска во Давос, оцени дека во светот владее претеран песимизам, иако во изминатите 50 години...