Tag : светски ден на детето

Култура

МСУ блесна во сина боја, како дел од „Светскиот ден на детето“

Слободен печат
На покана од Уницеф, Музејот на современата уметност – Скопје се вклучи кон одбележувањето во време на еден од најголемите предизвици во нашата понова историја....
Вести Македонија

СВЕТСКИ ДЕН НА ДЕТЕТО: Во Скопје ќе се одржи настан под мотото „Сите Сме=Во Правата“

Слободен печат
По повод Светскиот ден на детето и одбележувањето на 30 години од усвојувањето на Конвенцијата за правата на детето, денеска во Домот на Армијата во...