• Свето Стаменов

Аудио цеде како сеќавање на Борис Трајковски и посвета на Искра Чоловиќ

Најновото аудио цеде на новинарите на Македонското радио – Радио Скопје Свето Стаменов и Билјана Таневска Спировска, кое деновиве официјално беше објавено, е со наслов „Господ да ја благослови Македонија“. Изданието ја содржи специјалната емисија „Господ да ја благослови Македонија“, што беше емитувана на програмата на Македонското радио – Радио Скопје на 26 февруари годинава, …

Аудио цеде како сеќавање на Борис Трајковски и посвета на Искра Чоловиќ Read More »