• сурогат мајка

ФОТО | Парис Хилтон стана мајка, објави фотографија од синот

Богатата наследничка Парис Хилтон стана мајка, а среќната вест ја сподели со своите следбеници преку Инстаграм. Оваа вест се чувала во строга тајна до раѓањето на момчето. Парис Хилтон и нејзиниот сопруг Картер Реум добија син преку сурогат-мајка, а среќната вест дека чекаат бебе ја чуваа во строга тајност. Ова е прво дете на Парис, …

ФОТО | Парис Хилтон стана мајка, објави фотографија од синот Read More »