• стрии

Жени, прегрнете си го сопственото тело, тоа е само ваше

Да се биде свесен за сопственото тело е важна работа. Особено кога тоа поминува низ различни фази, се менува, доживува интензивни периоди или едноставно – созрева. Некои навики за грижа на телото ни се секојдневни, како што се дневните и ноќните креми за лице, или масажа на телото по туширање, кои често ги правиме и …

Жени, прегрнете си го сопственото тело, тоа е само ваше Read More »