Tag : стрелба

Вести Македонија

Почесна артилериска стрелба по повод Денот на Армијата

Слободен печат
Армијата согласно Правилото за воен протокол во Армијата, а во врска со одбележувањето на 18 Август – Денот на Армијата, денеска во Скопје ќе изведе...
Вести Македонија

Почесна артилериска стрелба по повод Денот на Армијата

Слободен печат
Армијата согласно Правилото за воен протокол во Армијата, а во врска со одбележувањето на „18 Август – Денот на Армијата, в сабота во Скопје ќе...