• стајлинг

ФОТО | Четири претставнички на Евровизија со сличен стајлинг: Дали ќе ги видиме во истите фустани и во финалето?

Евровизија несомнено е еден од најголемите аудио-визуелни спектакли во Европа. Покрај автентичните песни и вокалните способности на изведувачите, големо внимание се посветува и на изгледот и сценската изведба. Секој од натпреварувачите се обидува да биде оригинален, но за жал, не секогаш успева во својата замисла, иако за своите настапи се подготвуваат со месеци однапред. Имено, …

ФОТО | Четири претставнички на Евровизија со сличен стајлинг: Дали ќе ги видиме во истите фустани и во финалето? Read More »