• squid game

Ќе има и трета сезона „Squid Game“? Режисерот раскажа што ќе се случува во втората сезона

Доаѓа повеќе игра со лигњи! Режисерот Хванг Донг Хјук присуствуваше на интервју за корејскиот медиум „KBS“ за хит серијата на Нетфликс. „Во моментов сум среде дискусии со Нетфликс за сезона 2 и сезона 3 на „Squid Game“. Мислам дека наскоро ќе дојдеме до некаков заклучок… знаеме дека многу луѓе чекаат, така што сите работат напорно …

Ќе има и трета сезона „Squid Game“? Режисерот раскажа што ќе се случува во втората сезона Read More »