Tag : спортски ваучери

Останатo Спорт

Маленко: За циркузот со ваучерите, врвните спортисти добија НУЛА денари!

Слободен печат
Од фактот што во Македонија сеуште не се до крај решени проблемите околу македонското пливање, на социјалните мрежи се огласи Александар Маленко по повод доделувањето...