18.8 C
Скопје

Tag : спорт лајф

Спорт Фудбал

Хуманитарна акција на SPORT LIFE: „Навиваме заедно за Македонија“

СП.
Sport Life ги повикува сите играчи да се вклучат во хуманитарната акција – „Навиваме заедно за Македонија“, за поддршка на изградбата на центарот за рани...