• сопственик

ФОТО | Пет раси кучиња кои се вистински терапевтски пријатели

Не постои ништо поубаво од тоа кога ќе се вратите дома уморни и на вратата ќе ве дочека вашиот љубимец. Кучињата имаат терапевтско својство, без оглед на расата. Сепак, некои од овие раси имаат особена моќ да го релаксираат својот сопственик. Издвојуваме пет раси кои посебно делуваат на човекот: Златен ретривер и лабрадор ретривер Овие …

ФОТО | Пет раси кучиња кои се вистински терапевтски пријатели Read More »