• слимлајн

„Слимлајн“ се товари за измама на потрошувачи – нивната одбрана е дека Агенцијата за храна треба да го контролира составот на капсулите за слабеење

Во скопскиот кривичен суд денеска продолжи судскиот процес за фирмата за диететски производи „Слимлајн“ , затоа што во 2018 година ракометарот Горан Кузмановски купил од нивните таблети ,,Слимлајн Адванс“ по што излегол позитивен на допинг тест на забранетата супстанца сибутрамин. Бидејќи единствениот новитет во неговата исхрана тогаш биле споменатите капсули, решил да ги испрати на …

„Слимлајн“ се товари за измама на потрошувачи – нивната одбрана е дека Агенцијата за храна треба да го контролира составот на капсулите за слабеење Read More »