Tag : скопје фото недела

Вести Култура

ВИДЕО | Голем интерес за „Скопје фото недела“, разговор со Ангел Ангеловски

Слободен печат
„Скопје фото недела“ е петти настан по ред во организација на „Ангеловски фотографија“ и „Грег момент“ (Полска), кој се одржува традиционално секоја година. Изминатите настани...