• складирање

Свеж со месеци: Како да го чувате ѓумбирот и да му го продолжите рокот на траење

Ѓумбирот е една од намирниците кои со своите неверојатни вкусови и здравствени ефекти сè повеќе се стекнува со популарност и распространетост низ продавниците и листите на рецепти. Дали знаете како е најдобро да го чувате кога ќе го набавите во свежа форма? Дали знаете дека тој може да трае и до 6 месеци? Користењето на …

Свеж со месеци: Како да го чувате ѓумбирот и да му го продолжите рокот на траење Read More »