• синеплекс

Јанкуловска од Синеплекс: Се што беше планирано да биде на репертоар ќе продолжи од денот на отворање на киното

Мерките и препораките од Владата со цел спречување на ширењето на коронавирусот ги опфаќа и настаните од областа на културата, меѓу кои секако и кината во Македонија. Гостинка во Скопски агол на „Утрински брифинг“ во „Слободна ТВ“ беше Билјана Јанкуловска од Синеплекс, која изјави дека оваа компанија ги следи препораките на сите влади во државите …

Јанкуловска од Синеплекс: Се што беше планирано да биде на репертоар ќе продолжи од денот на отворање на киното Read More »