• Шинејд О’Конор

ФОТО | По смртта на синот, пејачката се обиде да се самоубие: Шинејд О’Конор сподели морничави пораки

Пејачката Шинед О’Конор неодамна го загуби синот Шејн, а сега е примена во болница бидејќи не можела да се справи со смртта на синот. Синот на пејачката имал само 17 години, а тој трагично си го одзел животот додека Шинејд целата вина ја преземала на себе.   I’m on my own the last three days. …

ФОТО | По смртта на синот, пејачката се обиде да се самоубие: Шинејд О’Конор сподели морничави пораки Read More »