• шаќири

Шаќири: Владата ќе добие грант од 350.000 долари за реализација на електронски услуги

Министерот за информатичко општество и администрација д-р Јетон Шаќири денеска беше домаќин на состанокот со претставници од Амбасадата на САД и претставници од Естонскиот центар за источно партнерство. На оваа средба беше потврден грантот што Владата на Република Северна Македонија ќе го добие од овие 2 институции во износ од 350.000 американски долари за реализација …

Шаќири: Владата ќе добие грант од 350.000 долари за реализација на електронски услуги Read More »